Tietosuojalauseke

 

Myla on sitoutunut suojelemaan henkilökohtaisia ​​tietojasi ja avoimuuden suhteen tietoihimme, joita meillä on. Henkilökohtaisten tietojen avulla voimme kehittää parempaa ymmärrystä asiakkaistamme ja tarjota heille puolestaan ​​vain sitä tietoa, jonka he valitsevat vastaanottaa.

Tämän käytännön tarkoituksena on antaa sinulle selkeä selitys siitä, kuinka keräämme ja käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietojasi verkkosivustoltamme käytön kautta, mukaan lukien tiedot, jotka voit antaa meille myymälässä.

On tärkeää, että luet tämän tietosuojakäytännön yhdessä minkä tahansa muun tietosuojakäytännön tai oikeudenmukaisen käsittelyn ilmoituksen kanssa, joita voimme antaa tietyissä tilanteissa kerääessämme tai käsittelemällä sinusta henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotta tiedät kuinka ja miksi käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi tiedot.

Käytämme sinusta keräämiämme tietoja seuraavien mukaisesti:

• Tietosuojalaki 1998
• Yksityisyyden ja sähköisen viestinnän (EY-direktiivi) määräykset 2003
• EU: n yleinen tietosuoja-asetus (asetus EU 2016 / 679) ('GDPR'), joka tulee voimaan 25 alkaen toukokuu 2018

Tämä käytäntö selittää:

1. Keitä olemme
2. Tietoja, joita voimme kerätä sinusta
3. Kuinka keräämme tietojasi
4. Kuinka voimme käyttää tietojasi
5. Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille
6. Henkilötietojesi suojaus
7. Tietojen säilyttäminen
8. Sinun lailliset oikeutesi
9. Ilmoitus tietosuojakäytäntömme muutoksista
10. Yhteystiedot ja lisätiedot

 

1. Keitä olemme?

Myla London on perustettu ensimmäisen kerran 2000: ssä. Se on vakiintunut muodomerkki, joka harjoittaa naisten ylellisyyttä alusvaatteiden, uimapukujen ja yöasujen suunnittelua, valmistusta ja vähittäiskauppaa.

 

2. Tietoja, joita voimme kerätä sinusta

Henkilöllisillä tiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa tietoja henkilöstä, joista henkilö voidaan tunnistaa. Se ei sisällä tietoja, joista identiteetti on poistettu, eli nimettömiä tietoja.
Voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietojasi, jotka olemme ryhmitelleet seuraavasti:

 Identiteettitiedot sisältää etunimen, sukunimen, käyttäjänimen tai vastaavan tunnisteen, kuten siviilisääty, virka, syntymäaika ja sukupuoli.

 Yhteystiedot sisältää laskutuksen osoitteen, toimitusosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot.

 Taloudelliset tiedot sisältää pankkitili- ja maksukorttitiedot.

 Tapahtumatiedot sisältää yksityiskohdat sinulle suoritettavista maksuista ja muista tuotteista, jotka olet ostanut meiltä.

 Tekniset tiedot Sisältää Internet-protokollan (IP) osoitteen, kirjautumistietosi, selaintyypin ja version, aikavyöhykeasetukset ja sijainnin, selaimen laajennustyypit ja -versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muun tekniikan laitteilla, joita käytät verkkosivustollemme.

 Profiilitiedot sisältää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, ostot tai tilaukset, etusi, mieltymykset, palautteet ja kyselyvastaukset.

 Käyttötiedot sisältää tietoja siitä, miten käytät verkkosivustoamme, tuotteitamme ja palveluitamme.

 Markkinointi- ja viestintätieto sisältää mieltymyksesi vastaanottaa markkinointitietoja meiltä ja kolmansilta osapuolilta sekä viestintäasetuksesi. Tämä sisältää myös sen, että teemme muistiinpanon keskusteluista, jotka olemme käyneet kanssasi henkilökohtaisesti ja / tai viesteistä, jotka olet lähettänyt Mylalle. Tämä auttaa meitä hallitsemaan suhteitamme sinuun ja varmistaa, että saat meiltä vain asiaankuuluvia ja oikea-aikaisia ​​viestejä.

Keräämme, käytämme ja jaamme myös Yhdistetyt tiedot kuten tilastotietoja tai väestötietoja mihin tahansa tarkoitukseen. Yhdistellyt tiedot voidaan johtaa henkilökohtaisista tietoistasi, mutta niitä ei pidetä laissa henkilökohtaisina tiedoina, koska nämä tiedot eivät paljasta henkilöllisyyttäsi suoraan tai epäsuorasti. Voimme esimerkiksi aggregoida käyttötietosi laskeaksesi prosenttiosuuden käyttäjistä, jotka käyttävät tiettyä verkkosivustoominaisuutta tai ostavat tietyn tuotteen. Jos kuitenkin yhdistämme tai yhdistämme kootut tiedot henkilötietoihisi siten, että ne voivat suoraan tai epäsuorasti tunnistaa sinut, käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina, joita käytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Emme kerää "arkaluontoisia" tietoja tai Henkilötietojen erityisluokat (tämä sisältää tietoja rodusta tai etnisestä alkuperästä, uskonnollisista tai filosofisista uskomuksista, seksuaalisesta elämästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, poliittisista mielipiteistä, ammattiliiton jäsenyydestä, terveydentilastasi sekä geneettisestä ja biometrisestä aineistosta). Emme myöskään kerää tietoja rikostuomioista ja rikoksista.

Billpayn / Klarnan maksutavat - Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, välitämme Klarnalle tietyt henkilötietosi, kuten yhteystiedot ja tilaustiedot, jotta Klarna voi arvioida, täytätkö heidän maksutavansa ja räätälöidä maksutavat. sinulle. Löydät yleisiä tietoja Klarnastatätä. Henkilötietojasi käsitellään sovellettavan tietosuojalain ja kohdassaKlarnan tietosuojakäytäntö.

Suoraan pankkisiirtoon, Klarna käsittelee henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten yhteystietoja ja tilaustietoja.

Maksa nyt (SOFORT Direct Banking) Klarna käsittelee henkilökohtaisia ​​tietojasi, kuten yhteystietoja ja tilaustietoja.

 

3. Kuinka keräämme tietojasi

Keräämme sinusta erilaisia ​​tietoja monilla tavoilla:

Tiedot, jotka annat meille

Kun ostat tavaroita verkkosivustoltamme tai myymälästäsi tai kirjaudut vastaanottamaan Mylan julkaisemia lisätietoja, me tallennamme meille antamasi henkilökohtaiset tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi ja korttitiedot. Pidämme kanssamme myös kirjaa ostoksistasi.

Automaattiset tekniikat tai vuorovaikutukset

Kun olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme kanssa, voimme kerätä automaattisesti teknisiä tietoja laitteistasi, selaustoiminnoista ja malleista. Keräämme nämä henkilötiedot käyttämällä evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita.

Tiedot kolmansilta osapuolilta

Saamme satunnaisesti tietoja kolmansilta osapuolilta seuraavasti:

(a) Analytics-palveluntarjoajat, kuten Google
(b) Mainontaverkot, kuten Facebook
(c) Hakutietojen tarjoajat, kuten Google AdWords

 

4. Kuinka voimme käyttää tietojasi

Käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi vain silloin, kun laki sen sallii.

Yleensä käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraavissa tilanteissa:

• Missä meidän on tehtävä sopimus, jonka olemme päässeet mukaan tai jonka olemme tehneet.

• Jos meidän oikeutetut intressit (tai kolmansien osapuolten) ja etusi ja perusoikeutesi ovat välttämättömiä, ne eivät jätä etuja.

• Missä meidän on noudatettava oikeudellista tai sääntelyvelvollisuutta.

• Missä meillä on nimenomainen suostumus, ennen kuin käytät henkilökohtaisia ​​tietojasi kyseisessä tilanteessa. Emme kuitenkaan yleensä vedota suostumukseen oikeudellisena perustana henkilötietojesi käsittelyyn, ja sinulla on oikeus peruuttaa markkinointilupa milloin tahansa ottamalla yhteyttä meihin. Löydät asiaankuuluvat yhteystiedot tämän käytännön lopusta.

Tarkoitukset, joita varten käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi

Olemme laatineet alla taulukkomuodossa kuvaus kaikista tavoista, joilla aiomme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi, ja mihin oikeusperustoihin luotamme tehdä niin. Olemme myös tunnistaneet, mitkä ovat oikeutetut etumme tarvittaessa.

Huomaa, että voimme käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi useammalla kuin yhdellä laillisella perusteella sen mukaan, mihin erityiseen tarkoitukseen käytämme tietojasi. Ota yhteyttä, jos tarvitset lisätietoja tietystä oikeudellisesta perusteesta, johon luotamme käsitellessäsi henkilötietojasi, jos alla olevassa taulukossa on esitetty useampi kuin yksi peruste:

 

 

Markkinointiviestintä

Pyrimme kommunikoimaan kanssasi tavalla, joka on mielestäsi asiaankuuluva, oikea-aikainen, kunnioittava eikä koskaan liiallinen. Tätä varten käytämme sinulle tallentamiasi tietoja, kuten ostohistoriaasi, samoin kuin mahdollisia yhteystietoja, joista olet saattanut kertoa meille.

Käytämme laillista organisatorista intressiamme oikeudellisena perustana sähköpostitse tapahtuvalle viestinnälle ja annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä vastaanottamasta sähköistä viestintää ensimmäisen ostoksesi aikana. Jos et poistu käytöstä, tarjoamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa tilaukset jokaisessa sähköpostissa, jonka me sinulle myöhemmin lähettää. Vaihtoehtoisesti voit käyttää tämän käytännön lopussa olevia yhteystietoja tai päivittää online-tilisi yhteystietoasetukset.

Osana palveluamme sinulle, voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse antaaksesi ostoksiin liittyviä olennaisia ​​tietoja.

 

Muu jalostus

Saatamme käyttää profilointitekniikoita tai kolmansien osapuolien varallisuuden seulonta- ja oivalluksia tarjoavia yrityksiä antamaan meille tietoja sinusta, jotka auttavat meitä kommunikoimaan tarkoituksenmukaisella tavalla kanssasi. Tällaiset tiedot kootaan julkisesti saatavilla olevien tietojen perusteella.

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa mitä tahansa tätä käsittelyä. Käytä tämän käytännön lopussa olevia yhteystietoja, jos haluat tehdä tämän.

 

5. Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Tietyissä olosuhteissa saatamme luovuttaa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille. Nämä ovat seuraavat:

• Palveluntarjoajillemme, jotka käsittelevät tietoja meidän puolestamme ja ohjeidemme mukaan - esimerkiksi kauppiaan palveluntarjoajillemme. Vaadimme kaikkia kolmansia osapuolia kunnioittamaan henkilötietojesi yksityisyyttä ja käsittelemään niitä lain mukaisesti. Emme salli kolmansien osapuolien palveluntarjoajia käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi omaan tarkoitukseen ja sallimme heidän käsitellä henkilökohtaisia ​​tietojasi vain määriteltyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

• Jos meillä on velvollisuus paljastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi laillisten velvoitteiden noudattamiseksi, esimerkiksi valtion elimille ja lainvalvontaviranomaisille.
Emme myy tai jaa henkilökohtaisia ​​tietoja kolmansille osapuolille mihinkään tarkoitukseen.

 

6. Henkilötietojesi suojaus

Maksu- ja luottokorttitietosi

Jos käytät luotto- tai pankkikorttiasi tuotteiden ostamiseen meiltä, ​​varmistamme, että se suoritetaan turvallisesti ja maksukorttiteollisuuden tietoturvastandardin (PCI-DSS) mukaisesti. Löydät lisätietoja tästä napsauttamalla tätä.

(Https://www.pcisecuritystandards.org/pci_security/).

Voimme tallentaa korttitietosi turvallisesti tulevia tapahtumia varten. Tämä suoritetaan noudattaen PCI-DSS: ää ja tavalla, jossa kukaan työntekijämme ei näe koko korttisi numeroa. Emme koskaan säilytä 3- tai 4-numeroista turvakoodiasi.

 

Turvallisuus henkilökohtaisia ​​tietoja

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset suojatoimenpiteet (sekä menettelymme että käyttämämme tekniikan suhteen) pitääksemme henkilökohtaiset tietosi mahdollisimman turvallisina. Varmistamme, että kaikki kolmannet osapuolet, joita käytämme henkilötietojesi käsittelyyn, toimivat samalla tavalla ja että ne käsittelevät henkilökohtaisia ​​tietojasi vain ohjeidemme mukaan. Kolmannet osapuolet ovat myös salassapitovelvollisia.

Emme siirrä, käsittele tai säilytä tietojasi muualla kuin Euroopan talousalueella, ellei meillä ole voimassa olevaa sopimusta, joka on vastaava standardi kuin GDPR.

Mylan henkilökunta ei saa laittaa henkilötietoja muistitikkuihin tai muihin vastaaviin tallennuslaitteisiin suojautuaksesi vahingossa tapahtuvilta vahingoilta.
Kaikkien Mylan työntekijöiden, joilla on pääsy matkapuhelimiensa henkilötietoihin, on varmistettava, että mainittu puhelin on suojattu salasanalla ja kadotettaessa tiedot voidaan poistaa etäyhteydellä.

Kaikki Myla-kannettavat ovat salattuja, jotta kolmannet osapuolet eivät pääse henkilökohtaisiin tietoihin varkauden tai katoamisen yhteydessä.

Mylalla on täysi Leavers-politiikka varmistaakseen, että kun työntekijä poistuu yrityksestä, hänellä ei ole enää pääsyä henkilötietoihin millään tavalla, myös sähköisesti.

 

7. Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietosi vain niin kauan kuin ne ovat tarpeellisia sen tarkoituksen täyttämiseksi, johon olemme keränneet, mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttämiseksi.

Henkilötietojen asianmukaisen säilytysaikan määrittämiseksi pidämme henkilötietojen määrää, luonnetta ja herkkyyttä, mahdollisia henkilötietojen luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta aiheutuvia haittoja, henkilötietojesi käsittelyä ja siitä, onko henkilötietoja käsitelty voimme saavuttaa nämä tarkoitukset muilla keinoilla ja sovellettavissa oikeudellisissa vaatimuksissa.

 

8. Sinun lailliset oikeutesi

Tietyissä olosuhteissa sinulla on tietosuojalakien mukaiset oikeudet henkilötietoihisi seuraavasti: -

a) Pyydä pääsy henkilötietoihisi

Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilökohtaisista tiedoista, joita pidämme sinusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun@myla.com käyttääksesi tätä oikeutta tai jotakin alla luetelluista oikeuksista. Saat vastauksen viiden työpäivän kuluessa. Jos olet Euroopan kansalainen ja pidät henkilökohtaisten tietojesi käyttöä laittomana, sinulla on oikeus tehdä valitus Yhdistyneen kuningaskunnan valvontaviranomaiselle, ts. Tiedotusvaltuutetun toimistolle.

b) Pyydä henkilökohtaisten tietojen korjaamista

Sinulla on oikeus pyytää, että oikaistamme sinusta hallussaan olevat henkilökohtaiset tiedot, vaikka meidän on ehkä tarkistettava meille antamasi uudet tiedot oikein.

c) Pyydä henkilökohtaisten tietojen poistamista

Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme tai poistamme henkilökohtaiset tiedot, jos meillä ei ole syytä jatkaa niiden käsittelyä. Huomaa, että emme ehkä aina pysty täyttämään pyyntöäsi, jos siihen on erityisiä oikeudellisia syitä, jotka ilmoitetaan sinulle pyyntösi yhteydessä.

d) Kohde henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, kun luotamme (tai kolmannen osapuolen) perusteltuun etuun, ja tietyssä tilanteessasi on jotain, joka saa sinut vastustamaan tietojenkäsittelyä tällä perusteella kuin sinä tunnet sen vaikuttavan perusoikeuksiin ja -vapauksiin. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten. Joissain tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia laillisia perusteita käsitellä tietojasi, jotka ylittävät sinun oikeutesi ja vapautesi.

e) Pyydä henkilötietojesi käsittelyä rajoittaa

Sinulla on oikeus pyytää, että keskeytämme henkilötietojesi käsittely seuraavissa tapauksissa: (a) jos haluat meidän selvittävän tietojen oikeellisuuden; (b) jos tietojen käyttö on laitonta, mutta et halua meidän poistavan niitä; c) missä tarvitset meitä tietojen hallussapitoon, vaikka emme enää vaadi niitä, koska tarvitset niitä laillisten vaatimusten asettamiseen, toteuttamiseen tai puolustamiseen; tai (d) olet vastustanut tietojemme käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko niiden käyttämiselle pakottavia laillisia perusteita.

f) Pyydä henkilökohtaisten tietojen siirtämistä

Sinulla on oikeus pyytää, että sinustamme hallussaan olevat henkilökohtaiset tiedot siirretään sinulle tai kolmannelle osapuolelle. Annamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle henkilökohtaiset tietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä, koneella luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automatisoituja tietoja, jotka olet alun perin antanut suostumuksemme meille käyttää tai joissa olemme käyttäneet näitä tietoja sopimuksen tekemiseen kanssasi.

g) Oikeus peruuttaa suostumus

Tapauksissa, joissa luotamme suostumukseemme käsitellä henkilötietojasi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa. Tämä ei kuitenkaan vaikuta minkään käsittelyn laillisuuteen, joka suoritetaan ennen suostumuksen peruuttamista. Jos peruutat suostumuksesi, emme ehkä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita. Kerromme sinulle, jos näin on, kun peruutat suostumuksesi.

 

Huomaa myös seuraavat: -

Ei maksua yleensä tarvitaan

Sinun ei tarvitse maksaa maksua, jolla pääset käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi (tai käyttää muita oikeuksia). Voimme kuitenkin veloittaa kohtuullisen hinnan, jos pyyntösi on selvästi perusteeton, toistuva tai liiallinen. Vaihtoehtoisesti voimme evätä pyyntösi näissä olosuhteissa.

 

Mitä me tarvitsemme sinulle

Meidän on ehkä pyydettävä tiettyjä tietoja auttaaksemme sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan oikeuden käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimenpide sen varmistamiseksi, ettei henkilötietoja paljasteta kenellekään henkilölle, jolla ei ole oikeutta vastaanottaa sitä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääkseen lisätietoja pyyntönne nopeuttaa vastaustasi.

 

Aikaa vastata

Yritämme vastata kaikkiin laillisiin pyyntöihin viiden työpäivän kuluessa. Toisinaan se voi viedä meitä pidempään kuin kuukauden, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

 

9. Ilmoitus tietosuojakäytäntömme muutoksista

Tämä tietosuojakäytäntö voi muuttua ajoittain. Me ilmoitamme muutoksista asiakkaillemme aina, jos meillä on tarkkoja yhteystietoja ja missä he odottavat saavansa viestejä Mylasta. Käy verkkosivustomme tässä osassa säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla tietosuojakäytäntömme muutoksista.

 

10. Yhteystiedot ja lisätiedot

Ota yhteyttä meihin, jos sinulla on kysyttävää mistä tahansa tämän tietosuojakäytännön näkökulmasta.

Ota myös yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää meistä hallussaan olevista tiedoista tai muuttaaksesi yhteydenotto-asetuksia kanssamme:

 

Lähetä meille: tiedot@ myla.com

Soita meille: + 44 (0) 203 883 5630

Kirjoittakaa meille:

Asiakaspalvelut
87-89 Mortimer Street
Lontoo
W1W 7SW

Tietosuojakäytäntö voimassa 25 alkaen. Toukokuu 2018